В тази публикация ще Ви покажем няколко примера за художествена намеса в корпоративните офиси на наши клиенти.

Изкуството е способно да облагороди всяко едно офис пространство, създавайки вдъхновяваща творческа среда, която да кореспондира с корпоративните ценности.

Първият проект, който ви представяме е за Coretech, компания занимаваща се с иновативни софтуерни технологии.

Двата стенописа бяха направени като част от специално създаден за тях офис дизайн в Бизнес център „Гора“, по проект на интериорния дизайнер Хелен Кос.

По тяхно желание, направихме паралел между древността и съвременните софтуерни технлогии.

 

 

Следващият проект реализирахме за MobiSystems, една от най-успешните български софтуерни компании на световния пазар. По идея на техния CEO, направихме карикатурни образи на четри от най-емлебатичните предрпиемачи на Силициевата долина, а именно Марк Зукърбърг от Meta, Джеф Безос от Amazon, Тим Куук от Apple и Илън Мъск от Tesla и Space X.
Фигурите се намират в залата за отдих на техния офис, като са в „постоянно очакване“ да се включат в играта на служителите,  които разпускат, играейки билярд или тенис на маса.

 

 

 

 

 

Третата технологична компания, за която създадохме монументален стенопис е Сиенсис АД (CNSys).

За разлика от останалите проекти, този за Сиенсис включваше екстериорно художествено оформление на фасада на тяхна сграда, намираща се в квартал „Белите брези“. Концепцията на стенописа бе да олицетвори синергията между човека и технологиите.

 

 

Това бяха няколко примера за корпоративни офиси, чиито лик и атмофера преобразихме благодарение на стенописното изкуство и смелите идеи на техните ръководства.

Ако се интересувате от детайли по процеса на създаването на стенописни проекти, то можете да разледате следната публикация.

В случай, че проявявате инерес не само към стенописното изкуство, но и към картините, то се чувствайте добре дошли да посетите нашия шоурум в София, където към момента са изложени над 30 маслени и акрилни творби от създателя на нашия екип Nasimo. (кликнете върху изображението отдолу)

В случай, че нямате възможност за посещение, то можете да ни пишете, за да Ви изпратим „private view“ каталог с наличните творби.

 

Последвате ни във FB и IG

За връзка с нас:

contact@fineartfactory.bg

+359 887 776 124