В тази публикация ще Ви покажем няколко заведения, чиито интериорни и екстериорни стени изрисувахме.

Изкуството има силата не просто да създава уютна атмосфера, но и да обогатява търговското пространство и самия бранд, поридвайки им стил и разпознаваемост.

Монументалните стенописи често се превръщат в истинска атракция, която тотално преобразява пространствата, придавайки им иновативна визия и позитивна енергия.

Не са малко и случаите, когато създадените творби се превръщат във основни елементи в брандига на компаниите.

 

1.Клуб „Хоризонт“, Варна

„Хоризонт“ е едно от най-престижните заведелния в морската столица, намиращо се Морска градина и на минута от плажа. Цялостният интериор е посветен на живота и културата на Бали, а поредицата от стенописи в него изобразяват традиционни балийски танцьорки, олицетворяващи красотата и културата на екзоточния остров.

 

2.Ресторант „Ще хапна“, София

„Ще хапна“ е един от новите ресторанти в Студентски град, който преобразихме чрез поредица от стенописи, посветени на хапването.

 

 

3.Хотел-вила „Синтика“, Сандански 

Вила „Синтика“ определено е едно от любимите ни места, на които сме рисували. Тъй като в имота се намира стара изба, стенописите бяха тематично посветени на виното. На предната фасада на пристройката на външния басейн е изобразен древногръцкия бог на виното Дионис, а на страничната страна берачка, която събора гроздето, преди то да му бъде поднесено.

 

4.Ресторант „Годзила“, Варна

Момичето, което не се побира в рамка се намира в новия Delta Planet Mall.

 

 

5.Кафетария във Феризово, Косово

*розовото винаги е на мода

 

 

Бар „The Point“, Търговище

Трибут към рокендрол легендите Джеймс Хетфийлд от Metallica, Леми Килмистър от Motorhead, Долорес О’Риърдън от Cranberries и Ангъс Йънг от AC/DC.

 

 

6.Ресторант „Йоли“, София

Ресторантът с една от най-свежите летни градини в изочните квартали на столицата.

 

 

7.Бар „Петък“, София

Превърнахме коридорите в мокрите помещения за емблематичния столичен бар в приказна гора, по случай неговия 10-ти рожден ден.

 

 

Това бяха примери за 8 проекта от заведения, които преобразихме чрез силата на стенописното изкуство.

Повече за процеса на работа по създаването на подобни стенописи ще откриете на следния линк.

В случай, че работата ни ви харесва, то не забравяйте и да ни последвате в FACEBOOK и INSTAGRAM, както и да споделите статията в социалните си профили чрез бутоните отдолу.

За връзка с нас:

+359 887 776 124

contact@fineartfactory.bg