В тази публикация ще Ви покажем 10 заведения, чиито интериорни и екстериорни стени изрисувахме.

Изкуството има силата не просто да създава уютна атмосфера, но и да обогатява търговското пространство и самия бранд, поридвайки им стил и разпознаваемост.

Монументалните стенописи често се превръщат в истинска атракция, която тотално преобразява пространствата, придавайки им иновативна визия и позитивна енергия.

Не са малко и случаите, когато създадените творби се превръщат в елементи от брандига на компаниите.

 

1. Happy Bar & Grill, София, Люлин 

Без съмнение, за нас бе истинска чест да създадем поредица от стенописи за най-голямата и успешна българска верига завдения, а именно Happy.
Първо се погрижихме за художественото оформление на завдението в ж.к. „Люлин“, след което за това на площад „Св. Неделя“.
Колаборацията доказва, че когато смелия интериорен дизайн се съчетае с изящното стенописно изкуство, то крайния резултат може да градира значително.

 

2. Happy Bar & Grill, София, площад „Св. Неделя“

 

3.Клуб „Хоризонт“, Варна

„Хоризонт“ е едно от най-престижните заведелния в морската столица, намиращо се в Морска градина и на минута от плажа. Цялостният интериор е посветен на живота и културата на Бали, а поредицата от стенописи в него изобразяват традиционни балийски танцьорки, олицетворяващи красотата и културата на екзоточния остров.

 

4.Ресторант „Ще хапна“, София

„Ще хапна“ е един от новите ресторанти в Студентски град, който преобразихме чрез поредица от стенописи, посветени на хапването.

 

 

5.Хотел-вила „Синтика“, Сандански 

Вила „Синтика“ е едно от любимо място, на които сме рисували. Тъй като в имота се намира изба, стенописът асадата на външния бар на басейна бе тематично посветен на виното, изобразявайки древногръцкия бог Дионис.

 

6.Ресторант „Годзила“, Варна

Момичето, което не се побира в рамка се намира в новия Delta Planet Mall.

 

 

7.Кафетария във Феризово, Косово

*розовото винаги е на мода

 

 

8.Бар „The Point“, Търговище

Трибут към рокендрол легендите Джеймс Хетфийлд от Metallica, Леми Килмистър от Motorhead, Долорес О’Риърдън от Cranberries и Ангъс Йънг от AC/DC.

 

 

9.Ресторант „Йоли“, София

Ресторантът с една от най-свежите летни градини в изочните квартали на столицата.

 

 

10.Бар „Петък“, София

Превърнахме коридорите в мокрите помещения за емблематичния столичен бар в приказна гора, по случай неговия 10-ти рожден ден.

 

 

Това бяха примери за 10 проекта от заведения, които преобразихме чрез силата на стенописното изкуство.

Повече за процеса на работа по създаването на подобни стенописи ще откриете на тук.

Последвате ни във Facebook и Instagram.

За връзка с нас:

contact@fineartfactory.bg

+359 887 776 124